SCHRIJFPROBLEMEN

Hands Up: oplossen schrijfproblemen kind

Kinderergotherapie voor Best Eindhoven Oirschot en Sint Oedenrode

Kinderen beginnen in groep 3 met schrijven. Juist in deze fase komen schrijfproblemen aan het licht. U moet dan denken aan de volgende schrijfproblemen:

  • Moeite met het voorbereidend schrijven
  • Letters worden op de verkeerde manier geschreven
  • Onduidelijk handschrift
  • Kind ervaart pijn en vermoeidheid bij het schrijven
  • Kind draait letters en / of cijfers om
  • Moeite om tussen de lijnen te schrijven

Veel van deze zaken dienen bij een complexe vaardigheid als schrijven door kleine kinderen gecombineerd te worden. Het is dan ook logisch dat juist in deze fase met grote regelmaat schrijfproblemen zich openbaren. Kinderergotherapie Hands Up kan uw kind helpen met het oplossen van schrijfproblemen. Het is daarom van belang, dat u onze kinderergotherapeute zo snel mogelijk inschakelt wanneer schrijfproblemen worden geconstateerd.

Observatie en onderzoek start oplossen schrijfproblemen

Wanneer u de kinderergotherapeute van Hands Up inschakelt voor het oplossen van de schrijfproblemen kan zij diverse succesvolle methoden aanbieden. Zo is zij gespecialiseerd in KOEK, SOESS, SOS 2-NL, schoolamps en schrijven met een smile. Wanneer de oorzaak van de schrijfproblemen gelegen is in de uitvoering van de schrijfbeweging, dan kan de kinderfysiotherapeut ingeschakeld worden.

Hands Up helpt uw kind met oplossen schrijfproblemen

Onze kinderergotherapeute kan uw kind met succes helpen bij het oplossen van de schrijfproblemen, zodat er geen verdere leerproblemen gaan ontstaan. Kinderergotherapie Hands Up in Best helpt kinderen in Best, Eindhoven, Oirschot en Sint Oedenrode graag. Voor meer informatie of vrijblijvende afspraak belt u 06-38204747 of vult u het aanmeldformulier in.